AS Piscine- specialistul tau in piscine!

“Do you speak swimming? “- în cazul acesta sunteți pe pagina care trebuie!

AS Piscine- este o societate cu capital 100% românesc și cu o tradiție de 10 ani pe piața de specialitate din România.

În momentul de fața suntem prezenți în aproape toate județele țării, atât cu piscine private cât și cu piscine publice.
Fie că este vorba de piscine, saune, spa-uri, amenajarea gradinii sau orice altceva aveți nevoie pentru relaxarea și confortul dumneavoastră, la noi veți gasi soluția.
Specialiștii nostri vor fi mereu gata să vă ofere cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Oferim servicii de consultanța, proiectare, construcții, renovări, reparații piscine, sisteme de filtrare și tratare a apei.

AS Piscine este distribuitor autorizat pentru sistemele Endless Pools – Statele Unite ale Americii.

Showroom:

Timișoara, Splai Peneș Curcanu, nr. 4-5

tel: +40 733 195 582

+40 757 067 528

e-mail:

sales@aspiscine.ro;

www.aspiscine.ro

Search

vineri, 20 iulie 2018

Bucurați-vă de beneficiile sportului în apă, chiar dacă nu aveți încă o piscină.
Ne apropiem deja de jumătatea verii și cred că în fiecare lună mi-am propus cel puțin o dată, dacă nu de mai multe ori, să încep un program de antrenament sportiv care să îmi schimbe starea de spirit sau să mă scape de cele cîteva kilograme în plus, cu care mă lupt de când mă știu.
Bineînțeles că toate planurile mele au fost amânate, din diverse motive pe care nu are rost să vi le enumăr acum! Dar nu despre asta vreau să vă vorbesc! La gasit scuze pentru a mă apuca de sport m-am priceput tot timpul! 😉
Numai gândul că trebuie să traversez oașul ca să ajung la sală, apoi senzația aceea de transpirație pe care mi-o crează dificultatea exercițiilor, ca să nu mai vorbesc despre afecțiunea spatelui cu care mă confrunt de câțiva ani buni, constituie cele mai frecvente motive pentru care amân pentru "luna viitoare" mersul la sală.Cu toate astea, sunt conștientă că trebuie să fac ceva mai mult pentru a mă menține în formă, așa că am hotărât să caut soluții! Și pentru că le-am găsit, am hotărât să vă vorbesc despre ele!
Mi-a plăut mereu ideea sportului în apă. Sunt câteva centre în oraș unde aquagym-ul se poate practica, dar ca la orice altă sală, ai nevoie de abonament și de timp ca să ajungi acolo! Dacă aș avea propria mea piscină, mi-ar fi mult mai ușor, dar cum încă nu m-am hotărât dacă să o fac în fața sau în spatele casei... am renunțat la această idee! 😵 Cel puțin deocamdată!
Bun și atunci care e soluția??? Pai e mai simplu decât m-aș fi gândit eu vreodata. Am hotărât sa investesc într-o bicicletă acvatică. Sunt multe modele disponibile, create atât pentru începători cât și pentru avansați. Eu m-am hotărât la modelul Falcon și asta pentru că bicicleta acvatică FALCON este noul instrument de antrenament în piscina, potrivit atât pentru începători cât si pentru sportivii performanti. Presiunea creată de apă în timpul antrenamentului, îmbunătățește capacitatea  cardio-vasculara și crește flexibilitatea articulațiilor, astfel încât puteți să reveniți în formă rapid și ușor.


Avantaje:
·        Ghidon sport cu 3 poziții
·        Protecție pentru picioarele goale
·        Reglaje precise
·        Sistem de drenaj
·        Forma ergonomică
·        Confecționata din Inox AISI 36L
Garanție:
·        3 ani pentru piesele metalice
·        6 luni pentru consumable (șa, mânere, etc)

Bun, dar e logic să mă întrebați unde o să folosesc bicicleta, pentru că tocmai v-am mărturisit că de construcția piscinei nu m-am apucat încă! Ei bine tot Waterflex a găsit soluția! Doar nu degeaba compania aceasta este furnizorul meu preferat! Au creat un bazin special, de mici dimensiuni, pe care il pot monta oriunde și pot folosi bicicleta cu regularitate. Așadar am comandat setul compus din bazin mobil si bicicleta Falcon inclusa. Detaliile despre aceasta oferta le găsiți aici

Acum aștept doar să imi ajunăgă produsele și ma apuc de treabă!
Și dacă astăzi e despre sport în apă, vă fac urarea de închieiere un pic diferit... 

Happy Aquabiking, până data viitoare! 😉


Vă las în compania unui scurt video, ca să înțelegeți exact despre ce e vorba si desigur ca să vă fac pofta de aquabiking! 🏊

Fit`s Pool- Aquagym la tine acasa!

Alena- AS Piscine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu