AS Piscine- specialistul tau in piscine!

“Do you speak swimming? “- în cazul acesta sunteți pe pagina care trebuie!

AS Piscine- este o societate cu capital 100% românesc și cu o tradiție de 10 ani pe piața de specialitate din România.

În momentul de fața suntem prezenți în aproape toate județele țării, atât cu piscine private cât și cu piscine publice.
Fie că este vorba de piscine, saune, spa-uri, amenajarea gradinii sau orice altceva aveți nevoie pentru relaxarea și confortul dumneavoastră, la noi veți gasi soluția.
Specialiștii nostri vor fi mereu gata să vă ofere cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Oferim servicii de consultanța, proiectare, construcții, renovări, reparații piscine, sisteme de filtrare și tratare a apei.

AS Piscine este distribuitor autorizat pentru sistemele Endless Pools – Statele Unite ale Americii.

Showroom:

Timișoara, Splai Peneș Curcanu, nr. 4-5

tel: +40 733 195 582

+40 757 067 528

e-mail:

sales@aspiscine.ro;

www.aspiscine.ro

Search

marți, 29 martie 2016

10 pași simpli și piscina dumneavoastră este gata pentru sezonul cald. 



Odată cu venirea primăverii,  cu toții dorim să ne bucurăm cât mai repede de piscina din gradina noastră. Chiar dacă vremea nu ne permite încă să înotăm, cu siguranță că imaginea ei descoperită ne va aduce o stare de bine și ne va face să iubim si mai mult sezonul cald! Așa că, de ce să chemați tehnicianul, cand puteți sa dezveliți piscina singuri, cu ajutorul celor 10 pași simpli pe care o să ii prezentăm noi mai jos? Aveți nevoie doar de ajutorul unui prieten si câteva ustensile obișnuite.

1.      Curățați prelata de iarnă.



Îndepărtați toate resturile care s-au adunat pe prelată în timpul iernii. În cazul în care există și apă pe prelată, puteți să folosiți o pompă specială pe care o gasiți la orice magazin de specialitate. Pentru îndepartarea frunzelor folosiți o mătură, sau un minciog. Orice altceva este contra-indicat, deoarece obiectele ascuțite pot deteriora prelata. Încercați sa curățati toate resturile, pentru că doar în acest fel veți evita căderea lor în apă.

2.      Îndepărtați prelata de iarnă



Îndepărtați cu grijă prelata. În cazul în care eventualele reziduri ramase vor cadea in apă, nu va îngrijorați. Cu ajutorul echipamentului special și al substanțelor potrivite vom reuși să limpezim apa.

3.      Curățați prelata și depozitați-o într-un loc special.


După ce ați îndepărtat prelata, o veți spala cu în detergent special (puteți să folosiți și detergent de mașină) si o veți lăsa să se usuce. Rulați-o cu grijă și depozitați-o într-un loc ferit de razele directe ale soarelui. Faceți toate aceste lucruri, pentru că doar în acest fel îi asigurați o durată de viață extinsă. În cazul în care folosiți saci de apă pentru fixare, goliți-i și uscați-i și  pe aceștia înainte de a-i depozita.
Foarte indicat ar fi să aveți o cutie specială în care s-o depozitați, pentru ca altfel există posibilitatea ca diversele rozătoare care vă viziteaza curtea să considere că prelata este o locație perfectă pentru cuibul lor! J

4.      Îndepărtați dopurile de iernare și compensatorul de gheață


Verificați cu atenție că ați îndepărtat dopurile din jeturile și skimmerul piscinei. Dacă skimmerul are un compensator de gheață, îndepărteți-l și pe acesta. Reinstalați  coșul pentru substanțe în skimmer și repoziționați duzele în jeturi.

5.      Adaugați apă


În funcție de nivelul de apă rămas în piscină, va trebui să completați pană ajungeți la volumul optim. Știți probabil deja că acesta se află la jumătatea skimmerului.

6.      Reinstalați accesoriile.



La piscinele supraterane, scara va trebui reinstalată.

7.      Programați pompa, filtrul și celelalte echipamente.


 În primul rand remontați dopurile de drenaj, manometrul și celelalte piese de la sistemul dumneavoastră de filtrare, pompă și alte echipamente. Apoi reconectați țevile si furtunurile sistemului de filtrare.

8.      Porniți pompa și filtrul


Porniți piscina. Asigurați-vă ca sistemul de filtrare pornește. Verificați să nu existe scurgeri și de asemenea verificați ca toate cablurile să fie conectate la pompă. Este posibil să trebuiască sa amorsați pompa. Curățați filtrul. În cazul în care piscina dumneavoastră are un filtru de hartie,  ar fi ideal să il schimbați odată cu fiecare nou seson.

9.      Curățați piscina



Am ajuns și la partea mai puțin plăcută. Dacă piscina este curată, inseamnă ca a fost iernată corect. În caz contrar va trebui să vă murdăriți un pic. J Înainte de a adăuga substențe de curățare, trebuie să spălați pereții și să aspirați mizeria.

10.  Adăugați substanțe de curățare


Sunteți în momentul în care puteți deja să adaugați substanțele chimice speciale. Faceți un test de apă și în funcție de parametrii rezultați, tratați apa corespunzător.

La final...

Lasați sistemul de filtrare să meargă pentru cel puțin 24 de ore, astfel încât să vă asigurați că totul este în regulă. Refaceți testul de apă si dacă totul este în parametrii normali... nu ne ramane decât sa va urăm... spor la bălăcit! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu