AS Piscine- specialistul tau in piscine!

“Do you speak swimming? “- în cazul acesta sunteți pe pagina care trebuie!

AS Piscine- este o societate cu capital 100% românesc și cu o tradiție de 10 ani pe piața de specialitate din România.

În momentul de fața suntem prezenți în aproape toate județele țării, atât cu piscine private cât și cu piscine publice.
Fie că este vorba de piscine, saune, spa-uri, amenajarea gradinii sau orice altceva aveți nevoie pentru relaxarea și confortul dumneavoastră, la noi veți gasi soluția.
Specialiștii nostri vor fi mereu gata să vă ofere cele mai bune soluții adaptate nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Oferim servicii de consultanța, proiectare, construcții, renovări, reparații piscine, sisteme de filtrare și tratare a apei.

AS Piscine este distribuitor autorizat pentru sistemele Endless Pools – Statele Unite ale Americii.

Showroom:

Timișoara, Splai Peneș Curcanu, nr. 4-5

tel: +40 733 195 582

+40 757 067 528

e-mail:

sales@aspiscine.ro;

www.aspiscine.ro

Search

luni, 14 martie 2016

Sfaturi utile atunci când hotărâți să vă construiți o piscină.

Mulți dintre dumneavoastra s-au gândit macar o dată la posibilitatea de a înota în propria piscină. Și probabil primul lucru pe care vă gândiți că trebuie să il luati în considerare cand faceți o astfel de alegere este BUGETUL ALOCAT.
Ei bine.. NU! În afară de fondurile necesare, va trebui să vă gandiți la o mulțime de alte detalii! Dar pentru asta suntem noi aici! Sa vă informăm si să vă îndrumăm! :)
Când alegeti o piscina trebuie să aveti în vedere urmatoarele criterii:
• Bugetul alocat.

Ø  Bugetul este într-adevăr un criteriu foarte important în alegerea unei piscine. În funcție de banii de care dispuneți vă puteți gândi la dimensiunile piscinei, materialul de fabricație, finisajele si eventualele accesorii.

• Forma și dimensiunile dorite ale piscinei.

Ø  În momentul de față, tehnologia este atât de avansată, incât puteți alege între zeci de modele disponibile.  Dacă doriți o forma specială, sau dimensiuni mari pentru piscina dumneavoastră, nu veți achiziționa o piscina din fibră de sticlă, deoarece aici forma și dimensiunile nu pot fi decât cele oferite de producător. În acest caz, putem discuta despre piscine din beton sau piscine pe structură metalică.


• Dimensiunile și orientarea către soare a locului de montaj.

Ø  Locul în care se montează piscina, trebuie să fie expus cât mai mult spre soare (expunerea sudică beneficiind de cea mai lunga perioadă însorită).
Terenul pe care se monteaza ar fi bine sa fie un teren stabil. Este de evitat montarea pe o suprafață de teren umplută, deoarece aceasta poate „lucra în timp” și astfel veți întâmpina probleme. Pânza freatica este bine sa fie cât mai jos. Oricum, trebuie montat un sistem de drenare eficient pentru apa freatică.



•Amplasarea piscinei

  • În zona piscinei nu este indicat să existe pomi, flori sau arbuști. Asta pentru că frunzele și fructele acestora odată căzute în apă vor da un aspect neplacut luciului apei si îi vor afecta calitatea, crescând totodata costurile de tratare. De asemena ar fi de preferat să aveti vizibilitate din casă asupra piscinei, mai ales dacă aveți copii care se joaca in curte. Pentru intimitatea dumneavoastră, gandiți-vă la un loc de amplasare ferit de ”ochii curioșiilor”.

www.aspiscine.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu